Analyytikot ovat huolissaan siitä, että Bitcoin putoaa $ 10K -linjan alle

Bitcoinilla on ollut vaikea viikko. Viiden sekunnin ajan kestäneen 12 000 dollarin meteorisen nousun jälkeen valuutta laski syvälle laskevaan alueeseen ja liukui alun perin matalalle 11 000 dollarin alueelle. Sieltä valuutta kävi kauppaa noin 10 800 dollaria, kun taas tänään on tapahtunut toinen 500 dollarin pudotus, mikä BTC: n laski noin 10 300 dollariin.

Bitcoin liukastuu, liukuu pois

Kaiken kaikkiaan bitcoin on menettänyt lähes 2000 dollaria pelkästään viime päivinä, ja monet analyytikot sanovat nyt, että maailman suurin salausvaluutta markkina-arvojen mukaan on kriittisellä tasolla. He varoittavat, että jos bitcoin sattuu putoamaan alle 10000 dollarin , omaisuus voi mahdollisesti joutua laskevaan pyörrepuhallukseen, jota se ei ehkä koskaan lähde … Ainakin ei pitkään aikaan.

Bit Bull Capitalin johtaja Joe DiPasquale selitti äskettäisessä haastattelussa että jos Bitcoin Code: n tulisi laskea alle 10 000 dollarin, nousevat olosuhteet voivat kadota kokonaan loppuvuodeksi. Hän totesi:

Edetessä on tärkeää pitää silmällä viimeistä puolustusaluetta, joka on välillä 10 000 – 10 500 dollaria. Niin kauan kuin tätä aluetta kunnioitetaan, bitcoin ei todennäköisesti näe pitkittynyttä laskusuuntausta.

On joitain hyviä uutisia siitä, että viimeisimmät bitcoin-hintojen pudotukset ovat saattaneet johtua Bitcoin-futuurien avoimesta kaupankäyntitilasta CME Groupin kautta Chicagossa . Tyypillisesti tämänkaltaiset avoimet kauppavajeet tuovat omaisuuserän hinnan takaisin muutaman askeleen, vaikka noin 90 prosenttia ajasta kyseinen valuutta onnistuu palauttamaan aikaisemman vahvuutensa ja nousemaan nousuun.

Vaikka tämä on melko yleistä, on vaikea ennustaa, onko nykyisillä olosuhteilla samanlainen loppu. Philip Gradwell – Chainalysisin pääekonomisti – kommentoi, että bitcoinin osto- ja myyntitoiminta on ottanut jonkin verran kompastusta viime päivien aikana. Hän mainitsi:

Bitcoinin sisäänvirta pörssiin oli eilen 92 000, korkein 37 päivässä, kun ihmiset ryntäsivät myymään lähes 12 000 dollarin hintaan 1. syyskuuta. Kaupan intensiteetti, kuinka monta kertaa sisäänvirtaavalla bitcoinilla käytiin kauppaa, on alhainen, mikä viittaa siihen, että ostajia ei ollut paljon vastaamaan myyjät.

Mitä tapahtuu, jos valuutta menettää viisinumeroisen tilansa?

Mati Greenspan – entinen analyytikko e-Torossa ja Quantum Economicsin perustaja – toteaa, että bitcoin-kaivostyöläiset ovat myöhään mennessä siirtäneet suuria määriä digitaalista rahaa, mikä on saattanut vaikuttaa negatiivisesti hintaan. Hän totesi myös, että Yhdysvaltain dollari palaa vakaasti takaisin ja sanoi:

Suuri taso, jota kaikki katsovat, on 10000 dollaria. Salausmarkkinat ovat rikkoneet muutaman psykologisen tason. Kun rikkoimme tämän tason yli heinäkuun lopulla, niin voimakkaasti emme koskaan saaneet testata sitä tukena. No, tämä voi olla vain mahdollisuus. Jos asiat huonontuvat, voimme vain saada uuden mahdollisuuden ostaa bitcoinia alle 10000 dollaria.