Artist symboliserer kroppsdeler for tatoveringer

En kunstner symboliserer kroppen sin i form av ikke-soppbare tokens (NFT). Kjøpere kan velge tatoveringer som skal gjøres på ham.

Biskop avgrenser deler av kroppen sin og symboliserer dem som å bygge land. Kjøpere kan la dette være tomt eller velge en tatovering. Kjøperen må betale for både kroppsdelen og tatoveringen som skal gjøres. Kunder kan betale i stallmynter som DAI eller Tether (USDT).

Biskop Rarible

Eksempel på tilgjengelig parti – Kilde: Rarible

Kunstneren spesifiserer at han forbeholder seg retten til å nekte ideen om en tatovering og erklærer:

“Jeg kan godta grovere ideer for deler av kroppen som ikke er synlige. Jeg forbeholder meg retten til å nekte eksplisitte eller for grove tatoveringer. „

Bishop sier at ideen kom til ham da en Twitter-bruker ved navn BlueKirby tilbød 0.01YFI, rundt $ 300, til alle som tatoverte avataren sin på kroppen.

Så langt har Bishop gjort noen få salg til artister i Rarible-samfunnet. I det siste solgte han et sted på brystet til prisen av to etere eller rundt $ 750.

IscFinn ut: Hva er et ikke-soppbart token (NFT) eller ikke-soppbart token?
Andre tokeniseringsinitiativer
Opplevelsen til denne artisten minner oss om historien til franskmannen Alex Masmej. Sistnevnte hadde klart å samle 20 000 dollar ved å selge personlige ALEX-tokens. I bytte kunne innehaverne av hans token påvirke disse valgene i det daglige livet.

Et annet initiativ, designeren Matthew Vernon, hadde laget 100 tokens som representerte 100 timer av sin tid.

Vi kan også sitere den franske kunstneren Pascal Boyart som bruker tokenisering for sine malerier i Paris-regionen. Artisten lanserte nylig et kryptovaluta-patronat for å finansiere et ambisiøst prosjekt. Han ønsket å lage en moderne versjon av det sixtinske kapell, malt i et forlatt lager nær Paris.

Uten tvil vil disse tiltakene som kombinerer kunst og blockchain formere seg i årene som kommer.