Bitcoin dips efter introduktion af COVID-vaccine

Nå er nyhederne ude. Vi er ved at udvikle en coronavirus-vaccine fuldt ud. Lægemidlet kommer via Pfizer, som er en af ​​mange virksomheder, der har arbejdet med en formel for at bekæmpe denne dødbringende sygdom, der har sat visse dele af verden i spærring i cirka otte måneder. Dette er mildt sagt gode nyheder, og alligevel ser det ud til at have haft en negativ effekt på bitcoin, som tilsyneladende faldt med mere end $ 1.000, efter meddelelsen blev fremsendt.

Bitcoin falder efter introduktion af COVID-vaccine

For at være retfærdig er bitcoin tilbage til, hvor den var før nyhedens introduktion. I skrivende stund er bitcoin tilbage til handel for mere end $ 15.300, hvilket er, hvor verdens største kryptokurrency efter markedsværdi stod forud for Pfizer-nyhederne, men det er stadig underligt, at valutaen ville tage sådan en dramatisk drejning sådan, og til hvilket formål, nøjagtigt? Noget som dette skulle drive bitcoin fremad, men det syntes at gøre det modsatte.

Et af hovedproblemerne kan være, at bitcoin på mange måder er som jokeren i „The Dark Knight.“ Det trives med kaos. Når det økonomiske miljø er ustabilt, ser bitcoin ud til at rocke de strammeste bukser af alle. Det er i situationer som denne, at den amerikanske dollar og andre fiat-valutaer ikke gør det så varmt. De er udsat for inflation og oplever sandsynligvis svagheder.

Når disse aktiver er i bunden af ​​tønden, har bitcoin det lettere at klatre op til toppen. Når aktierne er nede, stiger bitcoin. Bitcoin blev udviklet for at lette smerterne i et økonomisk ustabilt miljø, men når tingene er relativt rolige, har bitcoin tilsyneladende intet åndedrætsrum.

I løbet af de sidste par måneder har bitcoin vist sig at være århundredets aktiv. Valutaen er steget ca. $ 12.000 siden marts, da den kortvarigt faldt under $ 4.000-linjen. På pressetid sælges det dog for mere end $ 15.000. Aktivet er vokset næsten fire gange, hvad det var tidligere på året: klart en massiv ændring.

Der er intet kaos at få
Men i løbet af alle disse måneder ramte virussen og andre problemer de finansielle markeder med alt, hvad de havde. Lagrene faldt som vanvittige, den amerikanske dollar blev svækket hver dag, og endda guld tog et par hits her og der. Dette skabte det største miljø for BTC i nogen tid, hvilket gjorde det muligt at trives og tilføje bogstaveligt titusinder af dollars til sin pris.

Nu, med introduktionen af ​​en vaccine, og hvad der angiveligt vil være et stærkere helbred for befolkningen i Amerika og overalt ellers, vil ting sandsynligvis blive lettere i de kommende uger og måneder, hvilket betyder, at bitcoin fra tid til anden kan befinde sig på en rystende afsats. til tiden.