Bitcoin rammer sit højeste niveau siden 2018, men to handlende er opdelt i, om det er værd at købe

Skal du stole på bitcoin-bounce?

Bitcoin-priserne steg mere end 3% til niveauer, der ikke er set siden januar 2018 torsdag efter PayPals meddelelse om, at de ville lancere en kryptovaluta-tjeneste.

Op til næsten 23% måned til dato modtog bitcoin også nogle anerkendelser fra den legendariske hedgefondsforvalter Paul Tudor Jones, der på torsdag fortalte CNBC, at kryptokurrency var i sin „første inning“ og sandsynligvis ville være „den bedste inflationshandel“ på en gang af udbredt kvantitativ lempelse.

At eje bitcoin er dog ikke let, advarede en erhvervsdrivende.

”Bitcoin handler som en vare. Det er en udbuds- og efterspørgselsvirksomhed, ”sagde Gina Sanchez, grundlægger og administrerende direktør for Chantico Global og chefmarkedsstrateg for Lido Advisors, til CNBCs“ Trading Nation ”torsdag.

”Hvis du forventer, at efterspørgslen vil stige, bør du forvente, at prisen vil stige,” sagde hun. „Problemet med det er, at det har været utroligt ustabilt, og det handles bare stærkt efter momentum, og så jeg tror, ​​du skal være forsigtig, når du lægger dette i din portefølje, fordi en lille smule går langt.“

Lige nu er sandsynligvis ikke det bedste tidspunkt at købe bitcoin alligevel, sagde Sanchez.

”Jeg tror, ​​at der stadig skal være meget mere standardisering og regulering omkring, hvordan dette kommer til at handle,” sagde hun. ”Det er lidt af det vilde, vilde vesten med disse momentum handler bare virkelig piskesav det. En meddelelse om øget efterspørgsel skubber prisen virkelig højt, og så mister du den værdi inden for en måned. ”

Quint Tatro, investeringschef hos Joule Financial, så flere grunde til, at investorer overvejede at købe ind.

„Vi beskæftiger os meget med gennemsnitlige detailinvestorer,“ sagde Tatro, som sagde, at han personligt ejer „en smule bitcoin“, i det samme „Trading Nation“ -interview. ”Vi ser på omfattende formueforvaltning. Og jeg kan fortælle dig for mellemamerika, der er en enorm mængde folk, der er bekymrede for vores monetære system og fiat-valuta. ”

Tatro gentog Tudor Jones ‚bekymring over Federal Reserve og andre centralbanker, der oversvømmede det globale monetære system med kapital.

„Når nogen udtrykker den bekymring over for mig og spørger mig, hvordan de potentielt kan beskytte mod ikke bare kapitalafkast, men tilbagelevering af kapital, opfordrer jeg dem til at udforske bitcoin som en mulighed,“ sagde han.

”Vi kan ikke som investeringsrådgiver købe det for dem, så de er nødt til at foretage deres egen due diligence, men igen er der mange mennesker derude, der er bekymrede over det monetære system som helhed, og de starter at afdække det ved at tage en lille procentdel op, og jeg tror, ​​det er her, den nye efterspørgsel kommer fra. ”