Bitcoinin etu- ja keskikohta vuonna 2020 Coin Metrics -raportti

2020 on ollut tuottava vuosi Bitcoinille, ja tämä on korreloinut aktiivisen lompakon osoitteiden määrän valtavan kasvun kanssa tänä vuonna.

Oivallukset tulivat kryptovaluuttaanalytiikan Coin Metricsin State of the Network -raportista, jossa hahmoteltiin tärkeimmät avaruustilat avaruudesta vuonna 2020

Vaikka Covid-19: llä on vaikeuksia talouteen ympäri maailmaa, kryptovaluuttatilalla on ollut huomattava elpyminen.

Ei muuta kuin Bitcoin Revolution, joka on irrottautunut kahleistaan ​​asettamaan uusia kaikkien aikojen korkeimpia korkeuksia vuonna 2020 .

‚Bitcoinin paluu‘

Suurin osa artikkelista keskittyy Bitcoinin paluuvuoteen ja institutionaalisten investointien vaikutukseen, joka lopulta saapuu kryptovaluuttatilaan mielekkäällä tavalla.

Artikkelissa mainittiin merkittävät investoinnit, kuten MicroStrategy, Square, MassMutual ja muut yleisimmät rahoituslaitokset ja sijoittajat, jotka ajoivat Bitcoinin arvon nousun.

Coin Metrics -tutkijan Nate Maddreyn tunnistama keskeinen mittari oli aktiivisten Bitcoin-osoitteiden määrä – mikä on nähnyt 100 prosentin kasvun noin 600 000 aktiivisesta osoitteesta 1,2 miljoonaan.

Maddrey pani myös merkille Bitcoinin kaivostoiminnan palkkion puolittumisen vuonna 2020, ja sillä oli satunnainen ajoitus Yhdysvaltojen hallituksen käytössä olevilla finanssipoliittisilla elvytystoimilla.