„Forvent, at Bitcoin-ulempen er begrænset“, her er hvad analytikere siger om BTC-prisudsigter

Bitcoin, den første og største kryptokurrency efter markedsværdi, slettede den forudgående uges gevinster og faldt under $ 18.000 midt i sit dybeste ugentlige fald siden slutningen af ​​august. Den 1. december nåede BTC en ny heltidshøjde på $ 19.915, men opadgående momentum forsvandt, da det nærmede sig $ 20.000. I øjeblikket ligger Bitcoin i et relativt ligetil prisinterval mellem $ 17.500 og $ 18.500, da det står over for salgspres.

Den nylige Bitcoin-udsalg henviste til det faktum, at minearbejdere solgte store mængder Bitcoin på børser. Cryptoquant angav, at BTC-minearbejdernes positionsindeks har nået sit højeste niveau på tre måneder, hvilket indebærer fortjeneste. Det samme scenario spillede ud i september, før Bitcoins fald fra $ 12.000 til $ 10.000.

Denis Vinokurov fra BeQuant Exchange mener, at BTC-udsalg kunne have været yderligere forstærket af afbrændingen af ​​Wrapped Bitcoin (WBTC), hvilket betød, at BTC, der blev brugt i Defi-rummet, blev solgt, for det andet ved afdækning af flow på optionsmarkedet.

Her er hvad analytikere siger

Deltagere i afstemningen om Bitcoin Prognose-eksperter har satse på Bitcoin-konsolidering under $ 19.000 og forventer ikke et skifte til et nyt rekordhøjt niveau i de næste tre måneder.

En analytiker bemærkede, at BTC-diagrammet viser en nedadgående tendens, som vist ved lavere højder og lavere nedture. Yderligere angiver, at generelt vil en nedadgående tendens altid gøre lavere højder og lavere lavt, indtil der findes en klar bund. Baseret på adskillige baisse signaler, herunder den potentielle fordeling af midler på Mt. Gox-brugere, en anden analytiker mener, at BTC-bearish momentum kunne snebold mod slutningen af ​​året.

I skrivende stund handler BTC marginalt op til $ 18.321.

Imidlertid har Denis Vinokurov fra BeQuant en lidt anden mening. Han mener, at BTC’s ulempe er begrænset på kort sigt, og udsigterne for december forbliver lyse. Han understregede, at usikkerheden omkring Brexit og den amerikanske stimulus i sidste ende vil bøje Bitcoin, da appetitten til risikable aktiver kan gendannes:

”Usikkerhed om Brexit og den amerikanske stimulusplan kan være ødelæggende i starten, men i sidste ende positiv. Så forvent, at ulempen er begrænset, og stabiliteten vil komme sig. ”

Guy Hirsch fra eToro-børsen har også en lignende opfattelse af kølvandet på den nylige BTC-udsalg. Han sagde, at Bitcoin historisk altid altid havde en stærk præstation i december, og derfor forventer han, at købere akkumulerer BTC under større fald.

For eksempel stod Bitcoin i 2017 for turbulens mod slutningen af ​​året. Men i slutningen af ​​december steg BTC til et rekordhøjt niveau på omkring $ 20.000. Bitcoin har siden overgået dette tal, men har undladt at forblive højere. Hvis salgspres på BTC letter i de kommende uger, kan BTC muligvis afslutte året med en høj tone snart, sagde Hirsch. Hirsch gentog, at de langsigtede udsigter for BTC er optimistiske og sagde, at det giver mening, at BTC er “betydeligt højere” end det er nu i løbet af de næste 12 måneder.

Analytikere påpeger, at en pause på over $ 18.500 ville betyde en bullish kortsigtet breakout og ville sætte BTC til at fortsætte med at rally. Imidlertid vil et andet fald under $ 17.800 indikere, at en kortsigtet bearish tendens kan opstå. Den tilbagetrækningstrend, der ses på det amerikanske aktiemarked, kan betyde, at Bitcoin kan stagnere et stykke tid.